woensdag 27 juli 2016

Werken, rijden en vliegen

Het zijn drukke weken geweest sinds we terugkeerden uit Lumby!


We bolden van Lumby naar Clearwater om daar onze goede vriend de Willy te helpen met de vloer van de zolder,slaapkamer te leggen.
Ideale moment want het weer was toch niet zo schitterend. 

De laatse plank  ligt erin!




Toch slaagden Johan & Willy erin om nog een stevige thermiek-vlucht te doen.
Op 't einde van de week lag de schone vloer er juist in toen Jan & Ilse arriveerden (nog 2 Belgische vrienden van W&S). Nog gauw een tandem-vluchtje voor de Jan en dan weeral feest want ook Sigrid is terug van haar ranger-job op Mt. Robson !


Na regen komt .......




En dan komt de Willi Paragliding Competitie in Golden eraan. Willy gaat deelnemen en Johan, Sigrid en ik kunnen gewoon ons eigen ding vliegen.
Golden ligt in de Rocky Mountains en de vliegcondities zijn niet van de poes. (lees: strong Thermals !) Nu het avontuur op de motor wat minder is, compenseren we dat helemaal tijdens het paragliden! De regio doet z'n reputatie alle eer aan en toont ons prachtig wild-live. Er zijn "Mitteke en de Peer", 2 marmotten die we bijna elke dag passeren als we naar de take-off rijden. En dan is er nog Gerard, een flinke zwarte beer die zijn buik rond eet aan de besjes langs de kant van de weg. Hij laat zich gewillig van zijn beste kant fotograferen.








Rocky Mountains range flying!

Schone start Ils!

De Skyline van Golden, zoek ons Ilske
Wat voor rare wolken hangen ginder nu weer?

Gerard, de Zwarte Beer, op weg naar de Take-Off in Golden




We blijven hier zeker nog een paar dagen en laten de parapentes daarna achter bij Willy om terug op de motor te springen!
Op weg naar weeral nieuwe avonturen ...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten