woensdag 2 mei 2012

La Paz & grote update van de blog

Sinds een dag of 4 zijn we in La Paz. Een heerlijke stad, met niks te vergelijken.
Na ons vertrek in de zalige rustige omgeving van de Thermes de Obrajes is de choas van El Alto (voorstad van La Paz) bijna een marteling. Maar het inmense zicht dat we daarna krijgen over La Paz en z'n 6000ders maakt veel goed. Johan leidt ons feilloos naar het hotelWe hebben de moto's gestald de garage van het hotel en verkennen de stad te voet of per minibus. Het eerste werk hier was de reparatie van de pc, zodat jullie weer op de voet kunnen volgen!!!
Veel updates dus: highlights of the weeks, veel nieuwe fotoalbums



En dan de verrassing van de week, op onze 1e avond hier in La Paz, stappen we om 11.00 uur 's avonds een kroeg buiten. Passeert ons een meneer en zegt Johan," heuu, ik ken die meneer". Ik kijk en val om van verbazing! De Juul, pompier van 't Zuid! Hier in La Paz. Tussen pot en pint vernemen we dat hij en Frank Mortelmans hier zijn voor een project in het kader van de "verbroedering" tussen Antwerpen en Tarija. Hoe klein is de wereld. We gaan de volgende avond met z'n 4 eten, een avond goed voor veel grote verhalen en nog meer wetenswaardigheden over Bolivia.



Wat vind je dan nog meer in La Paz? De krant, met daarin een dubbele bladzijde over Parapenten! We zien ons kans schoon, Johan contacteert de plaatselijke school en de volgende dag zijn we vertrokken. We kunnen nu allebei 3 vluchtjes op ons palmares schrijven met vertrek op 4500 meter en landingen boven de 4000 meter. Om je parapent in de lucht te krijgen moet je hier verdorie hard lopen en ook het landen gaat helemaal anders. Genieten dus!





;

2 opmerkingen:

  1. heb het toch gezegt de pompiers achtervolgen jullie maar zolang jullie maar genieten geen probleem he grt uit het natte belgie ons springmoe en den rik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Ils,

    Heerlijk om je verslagjes te lezen, ik heb wel zin om erbij te zijn! Intussen is het hier genieten van heel andere dingen. Maar het maakt niet uit, zolang een mens maar genieten kan.
    Nog heel veel succes daar en tot een volgende keer.

    Groetjes,
    Els VDB

    BeantwoordenVerwijderen