maandag 1 oktober 2012

Mexico, Mezcal en Corona,



We vertoeven al een tijdje in Mexico en voor diegenen die eraan twijfelen, we hebben de Mescal al geproefd.  Met de motor is het zo gemakkelijk, we hoeven niet eens te stoppen voor een “officieel toeristisch bezoek” bij de fabrikanten. We zien de planten groeien, steken de volgeladen vrachtwagens voorbij en  bekijken de produktie onder de afdakjes  langs de weg.
 

En dan verder naar de koloniale stadjes waar het heerlijk vertoeven is,  sfeer en cultuur snuiven en ’s middags schuilen voor de warmte op de patio’s van de hostals.
 

We keren terug naar de kust, waar we in Puerto Escondido getuigen zijn van de surfwereld met alles erop en eraan. Dit is één van de 3 beste surfspots ter wereld. De golven zijn ons wat te hoog, maar wij kunnen eindelijk onze tent nog eens uitpakken! Heerlijk gewoon, een dagje niksen op de camping, wat spullen opruimen, zwemmeke doen, pintje drinken.

En dan komt toch weer de vraag, hoe verder? We proberen plannen te maken voor de rest van onze tocht, maar het is net een rollercoaster met zoveel opties. De ene dag beslissen we dit, de andere dag dat. Dus gaan verder zoals we gewoon zijn en nemen we de dag met de dag. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten