zaterdag 13 oktober 2012

Wat zou deze reis zijn zonder vrienden?



Het  is elke keer weer verbazend hoeveel vriendelijkheid en genegenheid we mogen ontvangen uit toevallige ontmoetingen  onderweg.

Deze week was er één van kleine en grote attenties. We ontmoeten een mexicaanse motorijder,  Chaves op de pargliding-club en krijgen ‘s anderendaags een gratis ontbijt aangeboden in zijn hotel. Ondertussen zorgt hij ervoor dat het  stukje van mijn moto gelast wordt, ook gratis. ’s Avonds zijn we uitgenodigd voor een diner met Beto en de volgende dag krijgen we een pizza van Elizabeth en Martin. ‘s Anderdaaags brengt  Beto ons op weg en loods ons zonder moeite voorbij Guadelajara, de 2de grootste stad van Mexico. Hij rijdt daarvoor zo ongeveer 50 km om.  Twee dagen later genieten we van de gastvrijheid van Daniël en slapen 2 dagen in zijn huis in Guanajuato.

Dit  zijn zonder twijfel de mooiste momenten van onze trip. Het enthousiasme van deze mensen, hun verbazing en hun welgemeende warmte en hulp geven ons elke keer weer een warm gevoel en genoeg energie om de lastige momenten met een glimlach aan te pakken.
 

 

1 opmerking:

  1. hello hier uit het natte Belgie een vraagje hebben jullie voor de goei gestemd want hier is het morgen weeral zover mooie foto's grt xxxde springmoe

    BeantwoordenVerwijderen